Despre noi

DR Sebastian Pop

DR. SEBASTIAN POP

Nascut la 19.03.1974 in Brasov

Dupa absolvirea Liceului de Informatica din Brasov, a urmat cursurile Gimnaziului Kurfuerst Salentin din Andernach (Germania). A urmat in perioada 1994-2000 cursurile Facultatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, facultate pe care a absolvit-o in anul 2000. Intre anii 2001 si 2005 a urmat rezidentiatul in Dermatologie in Bonn si Borkum (Germania) sustinand examenul de specialitate in fața comisiei catedrei Facultatii de Dermatologie din Duesseldorf/Germania.

Din 2006 pana in 2008 a lucrat ca sef al sectiei de Dermatologie, in cadrul Clinicii private de Dermatologie si Chirurgie Plastica si Estetica  Jungbrunnenklinik din Bonn.

A participat la numeroase cursuri de tratamente cu Laserul si lumina intens pulsata avand Diploma de expert in preventia prin tratamente Laser, cursuri de Dermatochirurgie alaturi de cele mai insemnate nume in Chirurgia Dermatologica, precum Prof. Dr. Alina Fratila, alaturi de care a lucrat in ultimii 6 ani, efectuând mii de intervenții dermatochirurgicale sau de chirurgie estetica. Este expert si trainer în tratamentul Neurodermitei atopice.

Din 2006 este membru al Societații Internaționale de Chirurgie Dermatologica (ISDS).

Din vara anului 2008 s-a hotarât să revina în România pentru a lucra în propriul cabinet de Dermatologie, pastrând standardele si calitatea muncii cu care a fost obișnuit de-a lungul anilor petrecuți în stăinătate.

 

STIUCĂ EUGENIA

Asistent medical Dr.Sebastian Pop Dermatologie SRL

Titluri obtinute:

– Membru ORDINUL ASISTENTILOR MEDICALI SI MOASELOR DIN ROMANIA Filiala Bucuresti

–  Asistent Principal Chirurgie si Alte Specialitati Inrudite

Alte cursuri obtinute:

– Cursul Romana-Italian de chirurgia bazei craniului  -martie 2001

– Cursuri de Urgente Chirurgicale 2005-2006

– Cursuri Urgente Ortopedice   2005-2006

– Cursul de resuscitare cardio-respiratorie 2006 Cursul de Managementul Plagilor 2007