Augmentare buze

Augmentare buze

Augmentare buze/ Filler/ Acid hialuronic

De zeci de ani se folosesc diferite metode si substante pentru a mari bazele si a nivela ridurile. Una dintre substantele cel mai des folosite si aprobate pentru acest tip de tratament a fost colagenul de origine animala. De aceea era necesara si o testare alergologica prealabila. In afara de asta substanta nu rezista foarte mult, cateva saptamani pana la maxim cateva luni in cel mai bun caz. Pe langa colagen insa, au fost injectate de-a lungul timpului o multitudine de substante in tesuturile fetei si au provocat multe reactii adverse periculoase.

Fillerele injectabile pentru augmentarea buzelor

In prezent ne aflam intr-o adevarata revolutie a dezvoltarii fillerelor. Exista deja mai multe produse care sunt folosite cu siguranta si eficienta in SUA, Canada, Australia si Europa. Acestea au trecut scrutinul FDA (institutia americana de omologare a medicamentelor) si al institutiilor echivalente europene.

Care este cel mai bun filler?

Nu se poate raspunde simplu la aceasta intrebare pentru ca fiecare produs are avantajele si dezavantajele sale. Majoritatea dermatologilor/medicilor esteticieni folosesc variate fillere pentru tratamentul diferitelor probleme asociate cu imbatranirea fetei, acestea fiind alese in functie de avantajele pe care le prezinta pentru indicatiile specifice.

Medicii si pacientii isi doresc de regula ca produsele sa reziste cat mai mult insa uneori nu e un lucru rau ca acestea sa fie “consumate” de organism, pentru ca uneori pacientii nu se pot identifica cu noul  “look” sau pur si simplu acesta nu mai e modern. De aceea este de preferat ca fillerele sa nu fie permanente.

Dr Sebastian Pop va gasi pentru necesitatile pacientului intotdeauna o solutie adaptata astfel incat acesta sa se bucure de rezultatele tratamentului.

Lips  before and after augmentation