Augumentare Pometi

Augumentare Pometi

Sculptra

Tratament injectabil al ridurilor

Desi majoritatea ne dorim o fata vesnic tanara procesul imbatranirii arata efectele laste de expunerea la soare, de forta gravitationala sau a anilor de miscareĀ  continua a musculaturii faciale. Tesuturile care sustin pielea si o fac pe aceasta sa fie elastica si tanara se deterioreaza progresiv si se fac vazute tot mai pregnant riduri in jurul gurii, a ochilor sau obrajilor, in special unde miscarea musculara este sporita. Materialele injectabile pot reda temporar aspectul tanar al pielii prin umplerea acestor riduri. Cunoasterea tot mai detaliata a acestui proces de imbatrinire si imbunatatirea materialelor injectabile au facut ca in prezent sa poate fii efectuate tratamente mult mai sigure, mai durabile si mai comode pentru pacient. Iar combinarea diferitelor metode deschide in continuare noi orizonturi tratamentelor non-chirurgicale ale reintineririi faciale.

Exista o multitudine de materiale injectabile si este datoria medicului dermatolog sa aleaga impreuna cu pacientul, stabilind de comun acord scopul final al tratamentului, tratamentul si materialul sau materialele injectabile ideale pentru a atinge acest tel. In functie de indicatii se vor alege materialele considerate de medic ideale pentru tratament: Acidul hialuronic, acid polilactic, colagen, calcium hidroxylapatite, toxina botulinica, etc. In functie de substanta si de tehnica de injectare rezultatele pot persista intre 6 luni si 2 ani.

Complicatii acceptate de pacienti sunt edemul, eritem local in zona injectata, semne punctuale in zonele intepaturilor. Prin folosirea tehnicilor de racire ale zonelor tratate sau a unor anestezice locale, aceste complicatii pot fi reduse semnificativ, devenind mai degraba o exceptie decat o regula.

In final cheia succesului augmentarii unui tesut moale consta in alegerea corecta a materialului ce urmeaza a fi injectat, de asemenea in interventia imediata a medicul in cazul reactiilor adverse sau a unui rezultat nesatisfacator. Foarte importanta este stabilirea impreuna cu pacientul a unuei asteptari rezonabile in ceea ce priveste rezultatul final si discutarea tuturor riscurilor posibile sau identificarea posibilelor contraindicatii.

dfas pom